0

V košíku zatiaľ nič nie je

Spôsoby doručenia

  • PPL / Express One 5,39 EUR
  • Zásielkovna 3,49 EUR
  • Zásielkovna - doručenie na adresu 5,39 EUR

Nakúpte ešte za 59.9 EUR a získajte dopravu ZADARMO

Tovar dodáme do 3 pracovných dní
Do košíka

Spracúvanie osobných údajov

Udelením súhlasu so spracúvaním osobných údajov súhlasíte, aby spoločnosť UTC spol. s r.o., so sídlom ZDĚBRADSKÁ 94, 251 01, Jažlovice-Říčany, IČO: 43000550, zapísaná vo verejnom registri vedenom na Mestskom súde v Prahe v C 4436 (ďalej len „Prevádzkovateľ“) v súlade s Nariadením (EÚ) 2016/679 (GDPR) o ochrane osobných údajov spracúvala tieto vaše osobné údaje: meno a priezvisko, názov spoločnosti, e-mail, telefónne číslo, adresu, IČO a DIČ v prípade firemných zákaziek. Zmienené osobné údaje spracúvame s cieľom expedovať vašu objednávku a na marketingové účely a Prevádzkovateľ ich bude spracúvať počas 3 rokov.

S vyššie uvedeným spracúvaním vymenovaných osobných údajov udeľujete svoj výslovný a informovaný súhlas, ktorý však môžete vziať kedykoľvek späť. Stačí napríklad zaslať e-mail na adresu zakaznici@mojkastrolik.sk alebo list na adresu spoločnosti U.T.C., spol. s.r.o., Zděbradská 94, 251 01 Jažlovice-Říčany.

Osobné údaje, na ktorých spracúvanie ste udelili svoj súhlas, môžu pre Prevádzkovateľa spracúvať aj títo sprostredkovatelia:
- Obchodná spoločnosť Shean s.r.o., so sídlom Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČO 26768479, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Krajským súdom v Brne v oddiele C, vložke 48866, ako poskytovateľ marketingových služieb a servisu webu
- Obchodná spoločnosť Heureka Shopping s.r.o., so sídlom Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, IČO 02387727, zapísaná v Obchodnom registri vedenom na Mestskom súde v Prahe v oddiele C, vložke 218977, ako poskytovateľ marketingových služieb.
- Obchodná spoločnosť Seznam.cz a.s., so sídlom Radlická 3294/10 Praha 5, 150 00, IČO 26168685, zapísaná v Obchodnom registri vedenom na Mestskom súde v Prahe v oddiele B, vložke 6493 , ako poskytovateľ marketingových služieb
- A ďalej s cieľom spracúvať objednávky dopravcami a účtovnou kanceláriou, s ktorými máme zmluvný vzťah chránený zmluvou vrátane zmluvy o spracúvaní osobných údajov.
- Prípadne ďalšie spoločnosti, ktorých služby zatiaľ Prevádzkovateľ nevyužíva.

Podľa zmieneného nariadenia GDPR o ochrane osobných údajov máte právo vziať svoj súhlas kedykoľvek späť, požadovať po nás správy o tom, aké vaše osobné údaje spracúvame, požadovať po nás vysvetlenie dôvodu a spracovanie osobných údajov, požiadať o prístup k týmto údajom, ktoré môžete opraviť alebo aktualizovať, požadovať po nás zmazanie svojich osobných údajov, obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov, ak budete mať pochybnosti o dodržiavaní povinností so spracúvaním osobných údajov z našej strany.

Sme priami dovozcovia renomovaných značiek

  • TORO
  • PROVENCE
  • BEKA
  • Brabantia
  • AMEFA
  • Richardson Sheffield
  • Heidrun
  • LocknLock